Птица в капан, заклещена в ума
Само желанието да разперя крила
ми помага да повдигам крехките ребра
А дори и да остана без пера
и в студената зима остана гола
с единствено желание оставам да летя
копнея само за тази свобода.
© Катрин Йорданова Все права защищены