2.02.2024 г., 18:51 ч.

Изостанала 

  Поезия » Философска, Свободен стих
69 0 0

Птица в капан, заклещена в ума

Само желанието да разперя крила 

ми помага да повдигам крехките ребра 

А дори и да остана без пера 

и в студената зима остана гола

с единствено желание оставам да летя 

копнея само за тази свобода. 

© Катрин Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??