27 ene 2014, 18:55  

Изплакани тишини 

  Poesía
451 0 0

Изплакани тишини

Низ от изплакани тишини,
от които боли. Те раждат сълзи,
когато нощта изпие думите.
Не се обръщам назад,
сенките причакват там.
Не бързам, оставям душата
ми да ме настигне.
Тогава, когато събирам себе си
в стих, усещания, акорд и сърце.
Сърце, което може да понесе
цялата болка на този свят.
Защото то обича, обича, обича.
Обича до безумност.

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn)′ 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??