Днес мислите ми са като
дъждовен облак...
Объркани и хаотични,
изпълнени със злост и егоизъм.
Стремящ се да разпръсква хлад.
Да дава не прохлада и наслада!!!
Да бъде като хала, да наказва
даже да кори не само мен,
но и всички нас...
Днес мислите ми са във безпорядък.
Сърцето ми обвито е във лед.
Защо попаднал съм във този хаос?
Защото стъпил съм на тънък лед.
Лед и студ превземат ми сърцето...
© Ангел Todos los derechos reservados
Радвам се че сподели!☺