22 июн. 2016 г., 08:07

Изповед 

  Поэзия
276 0 2

Днес мислите ми са като

дъждовен облак...

Объркани и хаотични,

изпълнени със злост и егоизъм.

Стремящ се да разпръсква хлад. 

Да дава не прохлада и наслада!!!

Да бъде като хала, да наказва

даже да кори не само мен,

но и всички нас...

Днес мислите ми са във безпорядък.

Сърцето ми обвито е във лед.

Защо попаднал съм във този хаос?

Защото стъпил съм на тънък лед.

Лед и студ превземат ми сърцето...

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Таничка и за стиха и надеждата!!!
    Радвам се че сподели!☺
  • Няма да е все така!
    Хареса ми!
Предложения
: ??:??