8 jun 2010, 23:19

Изповед 

  Poesía
514 0 0

Ти въведе ме в своите тайни,

стаени дълбоко в твойта душа,

с тебе поех по пътеки незнайни,

скрити  вечно в плащта на нощта.

И в този час, за тебе потребен,

споделяш свои съкровени неща,

събрани за тоя миг  тъй вълшебен,

в който изгубва властта си светът.

Господи, аз не ще проумея

всичките твои думи смутени,

но, вгледан във тебе, неволно немея:

о, колко много приличаш на мене!

© Валентин Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??