Няма нужда от диети.
Толкоз време им посвети.
Никаква надежда.
Откак роди се внука
стана кат' фиданка -
нежна, стройна, слаба.
Щом заплаче сладката й рожба,
забравя сладкото и хляба
и спечели - 10 кг веднага.
Хайде, мили мами!
Раждайте деца – момиченца, момченца,
малки нежни сърчица!
Честит празник, баби! Да са ни живи и здрави внуците!
© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados