8.01.2020 г., 12:43 ч.

Изпробвано 

  Поезия » Хумористична
771 0 2

Няма нужда от диети. 

Толкоз време им посвети.

Никаква надежда. 

Откак роди се внука

стана кат' фиданка -

нежна, стройна, слаба. 

Щом заплаче сладката й рожба, 

забравя сладкото и хляба

и спечели - 10 кг веднага. 

Хайде, мили мами!

Раждайте деца – момиченца, момченца, 

малки нежни сърчица! 

 

 

 

Честит празник, баби! Да са ни живи и здрави внуците! 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??