Има в парка ни една алея,
и редовно си вървя по нея.
Вчера там един младеж ме спира
и ми казва:
- Пил съм много бира!
Моля те, изчакай до колета,
докато изтичам до клозета!
А колетът му - кашон голям,
изведнъж току потръгна сам!
Ударжах го и опрях до кола.
А в кашона - една мацка гола!
През едната му страна изскочи,
и към мене дупето насочи!
Конят ми в дюкяна се разрипа,
и с един замах му смъкнах ципа!
И, без друга заповед да чака,
хвърли се във вихрена атака!
Могат ли,
за здрава права клечка,
някакви бикини да са пречка!
Викна: - Скрита камера филмира!
- Да филмира - мене не ме спира!
Вика: - Гаджето ще се нервира!
- Нека - като пие толкоз бира!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados
Чета – и зяпнах от почуда,
и сърцето ми запърха лудо!
Още гола като затанцува,
ще я грабна да я нацелувам!
Сигурно ще се сбере народ,
ала аз не давам заден ход!
Ще я имам, да му се не види -
всеки, който види, да завиди!
Първо ще си я налюбя бърже -
после панделката ще развържа!