24 may 2009, 22:13

Изтичаха безкръвни залези... 

  Poesía
790 0 13

                                                                  ... опитвам се да разбера...

 

сънувах ли...

потеклите
безкръвни ириси
на тъжните
безплътни залези...

и пътищата ли

сънувах
и по праха ли
в тях
тъгувах...

защото в утрото

болеше светлината
притихнала

в очите ми
като присъда
а в гърлото

мълчаха истини…

и пареха ръцете
до полуда...

сънувах ли...

на пръсти
слепешката
притиснала се
бях...

до себе си...

 

изтичаха безкръвни залези

 

и се завръщаха

с ръцете ти...

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??