13 mar 2009, 22:21

Изтлей с усмивка 

  Poesía » De amor
630 0 21

 

 

 

В безпътни нощи

те мечтая -

копнежно влюбен,

постоянно търсещ.

Без срам,

ръцете ти желая

по мен да са -

пустинно парещи.

С воал от сенки

ме покриваш,

във храм

от чувства сме сами,

по устните ми

пак танцуваш -

от мен

ти огъня вземи!

Греби

от тлеещата жар

там -

в тъмното огнище

на душата.

Вратата открехни -

на ада господар,

изтлей…

с усмивка на устата!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??