28 oct 2010, 15:33

***изтормозено*** 

  Poesía » Parodias
1062 1 10
Аз чаках да се сетите за мен,
уви, но мисълта Ви ме избягна,
копнееха очите всеки ден
да Ви съзрат и бяхте моя тайна.

Но Вие ме отминахте съвсем,
на други пристан търсейки утеха,
не мислейки си как живея аз
със свойта участ лоша и нелека.

И тъй, дордето чаках ден след ден
и своето търпение изпитвах,
допуснах изкушението в мен
и тъй нееднократно го опитвах.

Скандална беше младостта ми -
да,
и розата ми – други я обра!

© Лулу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??