19 nov 2008, 13:32

Изтрезняхме ли...? 

  Poesía » Otra
1227 0 34
Не, не искам да пия.
        Нямам жажда за теб.
Бях пияна, без грим,
        щом се будех значима.
Стигнах тъкмо на старта,
        да си хвана и ред,
щом реалното стане
        за нас нелечимо.


Ти не искаш да пиеш.
        Казваш, нямал си чаши.
Хайде просто да тръгнем.
        Вярвам, днес ни е ден.
Беше общо шишето
        с остарялото "наше".
Беше общо донякъде -
        и за теб, и за мен.
        

Итрезняхме ли, скъпи?
       Че бутилката свърши.
Да я счупим по равно -
        като двойна вина.
Не поглеждай скептично.
        Знаеш, дъното лъже.
Няма капка излишна...
        Няма нито една.

© Елица Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??