4 ago 2024, 22:58

Извикай ме 

  Poesía
86 0 1

Извикай ме по име
Извикай ме на глас
И аз при теб ще дойда
дори и в късен час
Вратата ще отключа
със двете си ръце
открил най-после ключа
към твоето сърце

 Додето ти повтарям
 с пресъхнала уста
 че ти си моят извор
 единствен на света
От който пия денем
а нощем съм пиян
Превърнал се от облак
на страшен ураган

 

© Георги Ревов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??