7 nov 2007, 15:40

Извода... 

  Poesía » Filosófica
518 0 2

Ръка за ръка с лъжата вървим,

докато сами от нея не се опарим,

тогава само ще открием света,

света единствен и чист без лъжа...

 

© Зори Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??