7 нояб. 2007 г., 15:40

Извода... 

  Поэзия » Философская
517 0 2

Ръка за ръка с лъжата вървим,

докато сами от нея не се опарим,

тогава само ще открием света,

света единствен и чист без лъжа...

 

© Зори Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??