Nov 7, 2007, 3:40 PM

Извода... 

  Poetry » Phylosophy
516 0 2

Ръка за ръка с лъжата вървим,

докато сами от нея не се опарим,

тогава само ще открием света,

света единствен и чист без лъжа...

 

© Зори All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??