31 ene 2013, 11:21

Извъндрегерно 

  Poesía
578 0 5

---


Тази нощ е до болка еднаква
като всички след твойто отсъствие.
Само лунният кръг - единак,
по траверсите ме напътства.
Дозабравям те в няколко промила.
Ти звъниш в нощи тихо-горчиви –
проверяваш сменен ли е номерът ми
и дали съм все още сред живите...
И какво, че ме питаш все как съм –
и последен неврон съхранила!
Сякаш хвърляш в стомаха ми кактуси,
да горят като люта текила.
Хайде, спри – импулсивно, напряко –
да хабиш по мен ценни импулси.
Ако тръгна по оня път, с млякото,
скрий смеха си зад зъби и устни.

 

 

---

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??