30 mar 2017, 23:45

Извърви ме постепенно 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
834 0 3

 

Не върви толкова бързо из живота.

Остави се вятъра да те настигне.

Иначе няма как да усетиш бриза му...

по следите на този миг от любов...

 

Дай този шанс на сърцето си!

Позволи му да открие обичта.

Щастието. Свободата. Смисъла.

Спри мига, за да продължиш

напред! 

 

Не върви толкова бързо из живота.

Почакай ме, моля те!

© Антонио Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??