30 мар. 2017 г., 23:45

Извърви ме постепенно 

  Поэзия » Философская, Свободный стих
887 0 3

 

Не върви толкова бързо из живота.

Остави се вятъра да те настигне.

Иначе няма как да усетиш бриза му...

по следите на този миг от любов...

 

Дай този шанс на сърцето си!

Позволи му да открие обичта.

Щастието. Свободата. Смисъла.

Спри мига, за да продължиш

напред! 

 

Не върви толкова бързо из живота.

Почакай ме, моля те!

© Антонио Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??