Mar 30, 2017, 11:45 PM

Извърви ме постепенно 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
842 0 3

 

Не върви толкова бързо из живота.

Остави се вятъра да те настигне.

Иначе няма как да усетиш бриза му...

по следите на този миг от любов...

 

Дай този шанс на сърцето си!

Позволи му да открие обичта.

Щастието. Свободата. Смисъла.

Спри мига, за да продължиш

напред! 

 

Не върви толкова бързо из живота.

Почакай ме, моля те!

© Антонио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??