2 jun 2020, 18:39

Извътре 

  Poesía » De amor
901 1 0

Сладникав мазохизъм
и стипчива меланхолия
танцуващи по нервите
в божествена агония:

 

Качили се на токчета,
облекли нагло твоя лик,
парченца от душата ми
потъпкват ме с глух вик. 

© Доротея Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??