Jun 2, 2020, 6:39 PM

Извътре 

  Poetry » Love
877 1 0

Сладникав мазохизъм
и стипчива меланхолия
танцуващи по нервите
в божествена агония:

 

Качили се на токчета,
облекли нагло твоя лик,
парченца от душата ми
потъпкват ме с глух вик. 

© Доротея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??