9 feb 2012, 18:10

Жадувахме докосване 

  Poesía » De amor
594 0 1

От векове останах без любов.

Да вярвам ли, че е така и с тебе?

Жадували сме двамата докосване...

Ти затова ли толкова си нежен?

 

Най-нежното докосване очите ти.

Най-тръпната милувка са ръцете ти.

С гласа ти ме докосват мислите

и устните, изпиващи дъха ми.

 

Любов и болка си за мене.

Любов и болка. И докосване...

В любов и болка, и в плен

оставаме. И много просто е.

 

А питат, незаспиващи, очите ми.

Сърцето пита, непослушало годините.

Какво ще стане, ако ти

един ден просто си отидеш?

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??