2 dic 2008, 13:32

Жадуван лъч 

  Poesía » Otra
604 0 5

          

                              

                            Жадувам те безкрайно, чакам без умора,

                       както цветът очаква първата  роса,

                       за да разбиеш бариерата на мрака морен

                       към чистата, желаната зора.

 

                        

                        

                         Жадувам те, да се спася копнея,

                         както гора копнее покой и тишина,

                         така - изгубена под слънцето - ще крея            

                         между реалност и мечта. 

                                                           (из "Росни капки" от Наталия Георгиева)

                         

                      

                               

© Наталия Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??