2.12.2008 г., 13:32 ч.

Жадуван лъч 

  Поезия » Друга
567 0 5

          

                              

                            Жадувам те безкрайно, чакам без умора,

                       както цветът очаква първата  роса,

                       за да разбиеш бариерата на мрака морен

                       към чистата, желаната зора.

 

                        

                        

                         Жадувам те, да се спася копнея,

                         както гора копнее покой и тишина,

                         така - изгубена под слънцето - ще крея            

                         между реалност и мечта. 

                                                           (из "Росни капки" от Наталия Георгиева)

                         

                      

                               

© Наталия Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??