2 dic 2011, 13:40

Жажда за теб 

  Poesía
922 0 7

Жажда за теб

 

Като гладна сърна,

като жадна трева,

като водка, жадуваща лед.

Като спряла река,

като болен без лек -

ей така те жадувам аз теб!

Утоли ми глада,

потуши ми жарта,

събуди ме, приспи ме, люби ме!

Боледувам без теб!

Не живея без теб!

Излекувай ме, съживи ме!

И когато нощта ме погали с ръка,

а зад облака дебне луна.

Ще помоля звезда,

пък макар и в съня,

да ми шепне твоето име.

 

© МАРИЯНА ФИЛИПОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??