7 dic 2015, 23:42

Желание 

  Poesía » De amor
328 0 4

Искам да бъда вятъра южен
да се крия в косите ти всеки ден.
Ще усетиш мирис теменужен
и докоснеш огън необикновен.
Искам да събудя със усмивка
споменът за твоите очи.
Дадох на мечтите си почивка
нарисувах огнени луни.
Ще почувстваш новото начало
пламъкът във теб ще озари
тази приказна илюзия
огън в огъня ще изгори...

© Мая Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??