Dec 7, 2015, 11:42 PM

Желание 

  Poetry » Love
325 0 4

Искам да бъда вятъра южен
да се крия в косите ти всеки ден.
Ще усетиш мирис теменужен
и докоснеш огън необикновен.
Искам да събудя със усмивка
споменът за твоите очи.
Дадох на мечтите си почивка
нарисувах огнени луни.
Ще почувстваш новото начало
пламъкът във теб ще озари
тази приказна илюзия
огън в огъня ще изгори...

© Мая Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??