4 dic 2007, 20:47

Желание 

  Poesía » Otra
713 0 12
 

Заровила нозете си във пясък

в очакване на пълноликата Луна,

поисках да открадна блясъка на слънцето

и устрема на синята вълна!

Поисках да открадна мъдрост от скалите,

от дълбините морски - мрак и тъмнина,

за да обгърна с тях мечтите си,

запазвайки ги от смъртта!

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??