Заровила нозете си във пясък
в очакване на пълноликата Луна,
поисках да открадна блясъка на слънцето
и устрема на синята вълна!
Поисках да открадна мъдрост от скалите,
от дълбините морски - мрак и тъмнина,
за да обгърна с тях мечтите си,
запазвайки ги от смъртта!
© Бехрин Всички права запазени