4 дек. 2007 г., 20:47

Желание 

  Поэзия » Другая
735 0 12
 

Заровила нозете си във пясък

в очакване на пълноликата Луна,

поисках да открадна блясъка на слънцето

и устрема на синята вълна!

Поисках да открадна мъдрост от скалите,

от дълбините морски - мрак и тъмнина,

за да обгърна с тях мечтите си,

запазвайки ги от смъртта!

© Бехрин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??