Dec 4, 2007, 8:47 PM

Желание 

  Poetry » Other
734 0 12
 

Заровила нозете си във пясък

в очакване на пълноликата Луна,

поисках да открадна блясъка на слънцето

и устрема на синята вълна!

Поисках да открадна мъдрост от скалите,

от дълбините морски - мрак и тъмнина,

за да обгърна с тях мечтите си,

запазвайки ги от смъртта!

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??