29 oct 2014, 8:00  

Желания 

  Poesía
614 0 3

Искам чаша бяло вино,
вечеря на свещи.
Да идем на кино.
Шоколади горещи.
Силно да се смеем,
да сме само аз и ти.
в колата да си пеем
и нощем да не спим.
Искам лунни разходки,
на любимите песни,
гледайки охотно
небесата чудесни.
Да бъдем луди,
но само един по друг.
Без да се чудим,
да избягаме оттук.
Искам до мене да си
всяка секунда,минута
да си мой, да си ТИ
да пренебрегнем
всички табута.
Или просто да легнеш до мен
и силно да ме прегръщаш,
през цялата нощ и целия ден,
а аз да ти отвръщам.
С милувки да те засипя,
с целувки да те задуша.
От любов чак да залиташ
Искам само това.

© Рали Todos los derechos reservados

Рали Братанова

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "само това", а всъщност... всичко! Любовта - смисълът на живота.
  • Много благодаря.
  • Искаш само любов - това е цялото съдържание на творбата ти.
    Пожелавам ти я искрена, силна, всеотдайна и безкрайна!
    Поздрав и много радост!
Propuestas
: ??:??