25 jun 2010, 8:49

Жена 

  Poesía » De amor
702 1 0

Хайде, тъга, напускай ме вече...

Много години над мене ти бдя...

Като облак дъждовен и черен

над душата ми хвърли твойта слана...

Пътя пред мене в сянка ти криеш

и затваряш всяка врата...

 

Пращам те вече при него...

При онзи, който прокле ме в нощта...

Занеси му подарък от мене,

прегърни го с едната ръка...

 

Нека по-малко той да пострада...

Половината от мойта тъга...

Аз успях, издържах всичко тогава,

защото... родила съм се ЖЕНА!!!

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??