6 sept 2008, 18:03

Жена 

  Poesía
601 0 8
 

Аз жива струна съм

и само докосни ме,

стонове ще пръсна,

ще те оглуша.

 

Аз жарко слънце съм

и само погледни ме,

лъчи ще пръсна,

ще те заслепя.

 

Аз ярък огън съм

и само наближи ме,

със пламък силен

ще те изгоря.

 

Аз нежен цвят съм

и само откъсни ме,

ще падна нежно

в твоята ръка.

 

Аз всичко туй съм,

страст неотразима,

аз просто съм жена.

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??