12 oct 2006, 14:41

Жена 

  Poesía
942 0 7

       Жена

 

  Жена - невъобразимо измерение

  една космическа находка,

  ще преоткрием ли творбата в теб?

  Като вселенски кладенец

  поемаш малките ни страсти

  за да отпиваме,

  загадъчно-омайно изкушение.

  И ни даряваш със звезди,

  за да не можем да изгаснем,

  дори когато остарели,

  избухваме сред собствените пламъци

 

                                                                     

                                                                   

                                                       Бургас     1999

© Стефан Вангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??