9 dic 2012, 23:03

Жена и Воин 

  Poesía » De amor
438 0 0

Жена и воин,

и воин и лък,

и път насреща им с рани.

Кого ли днес ще победят

и кой, кого с обич храни?

 

Жена и воин,

и воин и смърт,

и птици, хванати от мрежа.

И воинът сякаш е в дим

и своята жена поглежда.

 

Жена и воин,

и пак жена,

жена с рокля тъй ефирна.

По меча - капчици роса,

а другата е толкоз мирна.

 

Жена, жена

и пепел, и жарава,

луни, и воинът помежду им.

И всичко е измислено така,

че дори не са им нужни думи.

 

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??