11 nov 2012, 16:51

Жена съм 

  Poesía
808 0 1

 

Жена съм. Често плача без причина.

Понякога съм истерична, даже зла.

Ядосам ли се, се превръщам в зима

и мога много бързо да те простудя.

 

Объркана, обезверена, хаотична,

на моменти все едно, че съм дете -

през глава, по улиците боса тичам

с надраскани и даже сини колене.

 

Крехка съм, чуплива, невъзможна

и като всеки друг, понякога греша.

Ти ела и ме обичай, ако можеш ...,

а аз ще се науча да съм по-добра.

 

07.11.2012г.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??