23 dic 2008, 10:13

Жена съм 

  Poesía » Otra
979 0 15

 

 

Нежно

слънцето принася

утрото на

днешния ми ден,

фини

снопчета лъчи

нанасят

копринен грим

несътворен.


Грейвам

свежо oросена,

аз съм

пречистена сълза,

мирис цветен

нося,

аз Жена съм,

днес

целуна ме

вълшебен

летен ден!

 

18.08.2008

Jullie

© Юлия Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??