23.12.2008 г., 10:13 ч.

Жена съм 

  Поезия » Друга
981 0 15

 

 

Нежно

слънцето принася

утрото на

днешния ми ден,

фини

снопчета лъчи

нанасят

копринен грим

несътворен.


Грейвам

свежо oросена,

аз съм

пречистена сълза,

мирис цветен

нося,

аз Жена съм,

днес

целуна ме

вълшебен

летен ден!

 

18.08.2008

Jullie

© Юлия Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??