8 mar 2022, 21:36

Жената 

  Poesía » Otra
288 2 7

Сакрален храм е женската душа

и необятна чувствена вселена.

Отсъди Бог: “ Ще бъде майка тя,

жената, от реброто сътворена!“

 

Събра небето в нейните очи

и с любовта сърцето й изпълни.

Валят сълзи, когато я боли,

а гневът й ги превръща в мълнии.

 

За нея са се водили войни,

възпяна е от множество поети.

На красотата кой ще устои?

Жена! Магия в образа й свети!

© Nina Sarieva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??