16 sept 2012, 23:14

Жената, която си отива 

  Poesía » De amor
1539 0 27

 

 

се преговаря
повтаря всички подчертани
фрагменти
за да се запомни
както иска да я запомнят

 

и обича
за да остави следа

 

в някого

 

и не ме докосва
за да не объркам думите

 

и да затворя страницата
когато е желана

 

 

© Идеми Дойдеми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??