16.09.2012 г., 23:14 ч.

Жената, която си отива 

  Поезия » Любовна
1536 0 27

 

 

се преговаря
повтаря всички подчертани
фрагменти
за да се запомни
както иска да я запомнят

 

и обича
за да остави следа

 

в някого

 

и не ме докосва
за да не объркам думите

 

и да затворя страницата
когато е желана

 

 

© Идеми Дойдеми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??