5 abr 2007, 22:31

Жертва 

  Poesía
520 0 1


Чаках те години, тъй покорна,
а ти на кръста душата ми уби.
Нелепо вехнала съм в заблуда отровна.
Научих душата си в болка да мълчи.


Вината си откупих в мълчание.
Отпих от чашата на подлостта,
но не искай от мен в твоето разкаяние
да жертвам единственото - същността.


Светлината ти коварно ми открадна,
но научих се да живея в тъма.
И всичко аз ти дадох, но не и само
на олтара своята душа.

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??