7 oct 2022, 19:20

Жертви на новия световен ред 

  Poesía
252 1 0

Жената яростно воюва мъжки с хъс,

част от мъжете тлеят примирени.

Деца размахват тумбергово пръст,

завзели ролята на зрели и големи.

 

Допълват пъзела със свойта правота,

неизброими цветнополови флуиди.

Без срам откраднали библейската дъга,

мърсят цвета ѝ в послания гнусливи.

 

Словото на Бог захвърлено във пепелта,

блести с непоклатимите стандарти.

Мъжът е мъж, жената сътворена е жена.

Разумният приема вечната небесна харта.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??