30 may 2012, 16:22

Жестока 

  Poesía » De amor
799 0 7

Жестока

 

 

Ще дойде нощ и ще припламне

пак онази нежна лудост в мен.

Денят ще се отпусне и ще падне

в леглото ми от топло-бял сатен.

 

 

Пожар от чувства пак ще лумне

под устните на моя влюбен ден.

А когато най-накрая тихо съмне,

ще го отпратя хладно, от любов сломен.

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??