May 30, 2012, 4:22 PM

Жестока 

  Poetry » Love
797 0 7

Жестока

 

 

Ще дойде нощ и ще припламне

пак онази нежна лудост в мен.

Денят ще се отпусне и ще падне

в леглото ми от топло-бял сатен.

 

 

Пожар от чувства пак ще лумне

под устните на моя влюбен ден.

А когато най-накрая тихо съмне,

ще го отпратя хладно, от любов сломен.

© Светла Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??