7 jun 2008, 11:16

Житейски светофар 

  Poesía » Filosófica
685 0 12
                  

               Житейски светофар

 

 

                 Бях млада, безразсъдна -

                 минавах на червено.

 

 

                 Сега съм в средна възраст -

                 притичвам аз на жълто...

 

 

                 Предстои ми мъдра (?)  зрялост -

                 ще пресичам само (?)  на зелено...

 

 

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??