7.06.2008 г., 11:16 ч.

Житейски светофар 

  Поезия » Философска
651 0 12
                  

               Житейски светофар

 

 

                 Бях млада, безразсъдна -

                 минавах на червено.

 

 

                 Сега съм в средна възраст -

                 притичвам аз на жълто...

 

 

                 Предстои ми мъдра (?)  зрялост -

                 ще пресичам само (?)  на зелено...

 

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??